A A A K K K
людям з порушенням зору
Департамент освіти Луцької міської ради

Новини

Екологічна акція «Посади дерево Миру»

       У закладі дошкільної освіти № 7 «Лелітка» за ініціативи департаменту освіти Луцької міської ради та екологічного відділу Луцької міської ради  проведено екологічну акцію «Подбай про Землю – посади дерево Миру!», метою якої було привернути увагу дошкільників до екологічних проблем, підвищити у них інтерес та дбайливе ставлення до навколишнього середовища, формувати у вихованців екологічну компетентність та патріотизм.

17:17 24.05.2023

Всеукраїнські змагання з початкового технічного моделювання

     З 15 по 23 травня 2023 року в онлайн форматі проходив Всеукраїнський конкурс учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання. У змаганнях взяли участь 56 учнів (26 команд) із 19 областей та міста Києва. Кожну команду представляли два учасники. Програма змагань передбачала виконання технічного, конструкторського та творчого завдань, а також теоретичний залік. У складі команди Волинської області змагався за нагороди вихованець гуртка ПТМ Луцького міського ЦНТТУМ, учень КЗЗСО «Луцький ліцей № 14 імені Василя Сухомлинського» Королюк Назар (керівник гуртка Мазур Ю.М.). У старшій віковій групі Назар на відмінно виконав конструкторське та технічне завдання і здобув два перших місця. За сумою балів обох учасників Волинська команда посіла високе третє місце. Вітаємо переможців та бажаємо подальших успіхів на теренах технічної творчості! Дякуємо керівнику гуртка Музур Юлії Михайлівні за грунтовну підготовку своїх вихованців, а також адміністрації Луцького ліцею № 14 за багаторічну співпрацю та сприяння участі гуртківців в масових заходах міського, обласного та всеукраїнського рівнів. Дякуємо ЗСУ за можливість навчатися та змагатися!  

17:15 24.05.2023

Чемпіонат України та Всеукраїнські змагання учнівської молоді з радіоспорту (спортивна радіопеленгація), IV ранг

        Завершився Чемпіонат України та Всеукраїнські змагання учнівської молоді з радіоспорту (спортивна радіопеленгація), IV ранг, які проходили у лісових масивах поблизу Луцька з 18 по 21 травня 2023 року.  Юні спортсмени виборювали нагороди на трьох дистанціях: спринт, класика на 3,5 МГц та 144 МГц. У змаганнях взяли участь команди 7 областей та м. Києва. Вихованці гуртка спортивної радіопеленгації (керівник Молошик О.А.) гідно представили команду Луцького міського ЦНТТУМ, яка в підсумку стала переможцем Всеукраїнських відкритих змагань учнівської молоді та внесли вагомий вклад у перемогу команди Волинської області у Чемпіонаті України. В особистому заліку переможцями стали:

14:54 22.05.2023

Автомобільні перегони

       З 13 по 14 травня 2023 року в місті Львові на базі Львівського обласного ЦНТТУМ проходили відкриті обласні змагання з автомодельного спорту (трасові моделі) на Кубок Галичини.

11:10 17.05.2023

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ ЗІ СПОРТИВНОЇ РАДІОПЕЛЕНГАЦІЇ

          В селі Мирогоща Рівненської області проходив Чемпіонат України з 27 по 30 квітня 2023 року зі спортивної радіопеленгації. Чемпіонат проходив у вікових категоріях ЧЖ-12, ЧЖ-14, ЧЖ-16, ЧЖ-19, ЧЖ-21, і ветерани в чотирьох видах програми: спринт, класичні дистанції на діапазонах 3,5 МГц, 144 МГц, радіоорієнтування. В змаганнях прийняло участь більше 90 спортсменів з 8 областей України.

15:18 05.05.2023

Юні моделісти підкорюють небо

      Чудовий ужинок юних моделістів Луцького ЦНТТУМ.  29 квітня відбулись обласні змагання з "повітряних зміїв", організовані ЦПО Волинь ради на стадіоні с.Промінь. У заході взяли участь 9 команд (більше 40 учасників). Команду Луцького міського ЦНТТУМ представляли вихованці гуртків: Савчук Микола (Підгайцівський ліцей), Ткачук Ярослав (ліцей № 2), Клименко Володимир (ліцей № 27), Кульчицький Орест (ліцей № 27). У класах моделей К (експериментальний), К1 (плоский), К2 (коробчастий), К3 (безкаркасний), К4 (міні), К7 (змійковий потяг) наші вихованці вибороли усі перші місця, а також перше загальнокомандне. Вітаю переможців і радію, що моя наука іде дітям на користь. Дякую організаторам і ЗСУ за можливіть демонструвати дітьми свої вміння і навички.

10:17 01.05.2023

Екологічна просвіта в дії

       Прихід весни активізував екологічну роботу в нашому місті. На часі проведення   трудових акцій та десантів, толок, конкурсів, виставок, конференцій тощо.

12:37 21.04.2023

Шановні колеги-освітяни, діти, батьки!

    Прийміть найщиріші вітання з Великим Днем Світлого Христового Воскресіння! Це свято, що сповнює нас надією і глибокою вірою у всемогутність Господньої любові.

12:46 14.04.2023

Вхід для адміністратора