A A A K K K
людям з порушенням зору
Департамент освіти Луцької міської ради

Новини

 

 

Чемпіонат України зі спортивної радіопеленгації

     Маємо черговий привід для гордості за юних спортсменів зі спортивної радіопеленгації! Впродовж чотирьох днів з 04 по 07 квітня 2024 року у місті Бережани Тернопільської області понад 100 спортсменів з дев’яти регіонів України змагалися за першість Чемпіонату України зі спортивної радіопеленгації серед дорослих, юніорів та юнаків. Вихованці Луцького міського ЦНТТУМ в особистому заліку в чотирьох видах програми різних вікових категоріях здобули 9 нагород - 4 золоті, 2 срібні та 3 бронзові медалі:    Островець Андрій – 2 золоті медалі;    Новак Данило – 1 золота, 1 срібна та 2 бронзові медалі;    Осіюк Богдана – 1 золота, 1 срібна та 1 бронзова медалі.    Крім того, в командних заліках спортсмени вибороли 3 золоті, 4 срібні та 4 бронзові нагороди. Загалом, юні орієнтувальники привезли 20 нагород: 9 особистих і 11 командних медалей.       У підсумку команда Волинської області посіла почесне друге місце, поступившись команді зі столиці України. Вітаємо юних спортсменів і бажаємо нових спортивних звершень!  

12:48 15.04.2024

Фестиваль єдності

    За сприяння департаменту освіти  у ЗДО № 9 проведено «Фестиваль єдності», який згуртував педагогічно-батьківську родину закладу, військовослужбовців ЗСУ, волонтерський центр «Серце патріота», благодійний фонд «Допоможемо разом Україні» та  громадську організацію «ОМЕП».                            Під час заходу звучали патріотичні пісні, вірші, проведено   флешмоб за участі  вихованців ЗДО, в тому числі дітей з особливими потребам.  Від міжнародних партнерів «ОМЕП» (Словацька Республіка) дітям, батьки яких захищають  Україну,  вручено подарунки.  

13:12 09.04.2024

Обласні змагання учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання

    03 квітня 2024 року на базі Центру позашкільної освіти Волинської обласної ради відбувся обласний конкурс-змагання учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання. У заході взяли участь 9 команд області. Команду Луцької міської територіальної громади представляли вихованці гуртків початкового технічного моделювання Луцького міського ЦНТТУМ, переможці міського конкурсу-змагання Ільюк Єва, учениця 3-Б класу Луцького № 14 імені Василя Сухомлинського та Грицюк Тимофій, учень 3-Е класу Луцького ліцею № 25.

13:11 09.04.2024

«Пліч-о-пліч. Разом переможемо»

    03 квітня на території КЗ «Палац учнівської молоді Луцької міської ради» відбувся другий етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» серед учнів закладів загальної середньої освіти на 2023-2024 навчальний рік.

13:09 09.04.2024

Міські конкурси-виставки технічної творчості

     Традиційно, на весняних канікулах, 26 березня 2024 року за сприяння департаменту освіти Луцької міської ради в Луцькому міському Центрі науково-технічної творчості учнівської молоді відбулось відкриття міських виставок-конкурсів з науково-технічного напрямку. Цього року на виставку науково-технічної творчості  «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!» було представлено близько 50 робіт, декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» - 158 робіт,   учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання - 69 робіт.   Змінилась цьогоріч тематика виставок – багато дитячих робіт мають військове спрямування. Таким чином школярі висловлюють своє прагнення до перемоги,  вдячність СЗУ за можливість навчатись, займатись улюбленою справою. Віримо, що ця весна буде переможною!

11:07 01.04.2024

Психосоціальна підтримка працівників освіти в умовах викликів війни

     26.03 та 11.03 2024 р. на базі КЗ «Будинок вчителя» відбулись інтерактивні заняття для голів профспілкових організацій ЗДО, ЗЗСО, ЗПО  на тему «Психосоціальна підтримка працівників освіти в умовах викликів війни». Захід відбувся за сприяння директора департаменту освіти ЛМР Віталія Бондаря, голови Луцької міської організації Профспілки працівників освіти і науки Василенко Г.П.

11:06 01.04.2024

Змагаються юні винахідники

       22-23 березня 2024 року за сприяння департаменту освіти Луцької міської ради на базі Луцького міського ЦНТТУМ відбувся міський конкурс-захист науково-дослідницьких, винахідницьких та раціоналізаторських розробок з науково-технічного напрямку. З вітальним словом перед учасникаим заходу виступили Томаченко Олександр Володимирович – головний спеціаліст відділу позашкільної та професійно технічної освіти та Солодовник Сергій Вікторович, директор Луцького міського ЦНТТУМ, які наголосили на важливості розвитку дитячої науково-технічної технічної творчості.

11:03 01.04.2024

Відкриті обласні змагання з автомодельного спорту

    16-17 березня 2024 року вихованці автомодельного гуртка (трасові моделі) Луцького міського ЦНТТУМ Супрунюк Едуард та Клименко Володимир (керівник Кадлубицький Павло Іванович) брали участь у відкритих обласних змаганнях з автомодельного спорту (трасові моделі), які проходили у м. Львові.  Команда Центру стала лідером перегонів, виборовши почесне перше місце.

17:30 21.03.2024

ГРАЄМОСЯ ТА РОЗВИВАЄМОСЯ. Інтелектуальна ігротека 2024 відбулася!

   Чи є час для гри, коли в країні війна? Так, адже дитинство - це час для того, щоб гратися, сміятися, і ніщо цьому не має перешкоджати. Що може надихнути дитину, вивільнити негативні емоції краще, а ніж цікава гра, іграшки, успіх, слова похвали, подарунки? Гра завжди дарує яскраві враження та переключає увагу зі стресу на користь позитивних емоцій.

17:22 21.03.2024

Всеукраїнські змагання з автомодельного спорту

     З 08 по 10 березня 2024 року  комунальний заклад «Луцький міський Центр науково-технічної творчості учнівської молоді Луцької міської ради» вперше на своїй базі радо приймав один із етапів всеукраїнських змагань з автомодельного спорту (кордові кімнатні моделі) – Всеукраїнські відкриті змагання з кордових автомоделей у приміщенні серед учнівської молоді (юнаки до 12 років, IV ранг) та Чемпіонат України – І етап (юнаки), кордові моделі, у приміщенні, IV ранг. Організаторами змагань є Український державний центр позашкільної освіти (УДЦПО) та  всеукраїнська ГО «Українська федерація автомодельного спорту зі статусом «Національна».  На заході були присутні команди з декількох регіонів України, а саме: Рівненська обл. (м. Рівне), Дніпропетровська обл. (м. Покров), м. Луцьк (ЦНТТУМ), Волинська обл. (ЦПО). Саме війна стала на заваді приїзду усіх запланованих команд з цього виду спорту, та ми все ж вдячні ЗСУ за можливість провести вперше на Волині Всеукраїнські змагання одного з напрямків автомодельного спорту.  

16:45 14.03.2024

Вхід для адміністратора