A A A K K K
людям з порушенням зору
Департамент освіти Луцької міської ради

Новини

 

 

Літній мотиваційний табір «Школа soft skills»

      1 липня 2024 року на базі хабу Мереба Волинської обласної бібліотеки для юнацтва відбулося відкриття літнього табору «Школа soft skills» для дітей  із родин військовослужбовців. На зустріч з учасниками завітали організатори проєкту, завдяки яким здійснюється його реалізація: директор департаменту освіти Луцької міської ради Віталій Бондар, координатор проєктів ВБО «Український фонд «Благополуччя дітей» у Волинській області Валерій Петрович, директор ВОБЮ Алла Єфремова, фахівці музейного простору «Окольний замок». Вони звернулися до дітей і батьків із вітальними словами, побажали змістовно провести час у колі ровесників й однодумців, гармонізувати своє ментальне здоров’я, зарядитися позитивними емоціями,  отримати незабутні враження від спілкування.   

12:24 16.07.2024

Літній відпочинок

Літні канікули – найцікавіша пора для школярів, час захоплюючих пригод і мандрівок, нових знайомств та зустрічей. Усі батьки мріють, щоб у цей період їх діти мали чудовий та насичений відпочинок, зміцнили здоров’я, проводили багато часу в компанії ровесників і обов’язково обходились без мобільних телефонів.

09:03 03.07.2024

Відкриття містечка ЖК «Сім’я Осмія»

     У комунальному закладі «Луцький заклад дошкільної освіти (ясла-садок) № 7 Луцької міської ради» за ініціативи департаменту освіти Луцької міської ради та фінансової підтримки екологічного відділу Луцької міської ради проведено екологічну акцію «Побудуємо містечко для корисних  комах», як підсумок екологічного проєкту «Дивовижний світ комах».

15:38 24.05.2024

«Перемога пам’яті Ігоря Євгеновича..»

     Відповідно до Положення про Всеукраїнські відкриті заходи із спортивно-технічних видів спорту та інших напрямків технічної творчості серед дітей та учнівської молоді, Плану всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2024 рік (за основними напрямками позашкільної освіти) з 08 по 24 травня 2024 року відбувся Всеукраїнський конкурс учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання. Конкурс проводив Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді Полтавської обласної ради спільно з Українським державним центром позашкільної освіти в онлайн форматі. У конкурсі взяли участь 22 команди із 17 областей України, а це 71 учасник.

11:01 24.05.2024

Лучани вибороли золото на Всеукраїнських відкритих змаганнях учнівської молоді зі спортивної радіопеленгації

     Лучани вибороли золото на Всеукраїнських відкритих змаганнях учнівської молоді (молодші та старші юнаки) зі спортивної радіопеленгації (IV ранг) на  Хмельниччині.

15:41 03.05.2024

Тиждень психології – відбувся!

   Відповідно до плану роботи департаменту освіти Луцької міської ради, НМК психологічної служби з метою підвищення психологічної компетентності педагогів, батьків, здобувачів освіти, запобігання домашньому насильству, булінгу, різних форм залежностей (тютюнопаління, алкоголізму, наркоманії, інтернет-залежності, суїцидальних тенденцій), збереження психічного здоров’я, оволодіння  техніками для  зміцнення життєстійкості дорослих і дітей та з нагоди відзначення Дня психолога з 22 по 26.04.2024 року на базах ЗДО, ЗЗСО, ЗПО відбувся Тиждень психології.

14:03 02.05.2024

Навчаємось «ЛЕГО»

    За ініціативи ТзОВ «ЛЕГО Україна» та сприяння департаменту освіти Луцької міської ради на базі  КЗ «Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) № 40 Луцької міської ради» проведено навчальний тренінг для педагогів закладів дошкільної освіти Волинської області, які є учасниками проєкту «Сприяння освіті» в рамках Меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством освіти і науки України та the LEGO Foundation. У рамках заходу до нас завітала керівниця освітніх ініціатив The LEGO Foundation в Україні Оксана Рома, яка детально розповіла про досягнуті результати  та майбутні перспективи проекту.

16:25 25.04.2024

Чемпіонат України зі спортивної радіопеленгації

     Маємо черговий привід для гордості за юних спортсменів зі спортивної радіопеленгації! Впродовж чотирьох днів з 04 по 07 квітня 2024 року у місті Бережани Тернопільської області понад 100 спортсменів з дев’яти регіонів України змагалися за першість Чемпіонату України зі спортивної радіопеленгації серед дорослих, юніорів та юнаків. Вихованці Луцького міського ЦНТТУМ в особистому заліку в чотирьох видах програми різних вікових категоріях здобули 9 нагород - 4 золоті, 2 срібні та 3 бронзові медалі:    Островець Андрій – 2 золоті медалі;    Новак Данило – 1 золота, 1 срібна та 2 бронзові медалі;    Осіюк Богдана – 1 золота, 1 срібна та 1 бронзова медалі.    Крім того, в командних заліках спортсмени вибороли 3 золоті, 4 срібні та 4 бронзові нагороди. Загалом, юні орієнтувальники привезли 20 нагород: 9 особистих і 11 командних медалей.       У підсумку команда Волинської області посіла почесне друге місце, поступившись команді зі столиці України. Вітаємо юних спортсменів і бажаємо нових спортивних звершень!  

12:48 15.04.2024

Вхід для адміністратора