A A A K K K
людям з порушенням зору
Департамент освіти Луцької міської ради

Новини

Всеукраїнський конкурс «Космос. Людина. Духовність» «Ми всі діти зір»

        Лише рік тому відновив свою роботу гурток «Астрономія» Луцького міського Центру науково-технічної творчості учнівської молоді, а вже маємо  здобутки. Юний астроном Ткач Валерій, вихованець гуртка «Астрономія» Луцького міського ЦНТТУМ,  учень 9 класу Луцької гімназії № 18, у вересні 2021 року посів перше місце на обласному етапі конкурсу «Космос. Людина. Духовність» та отримав право представляти свою роботу «Рух речовини гейзерів Енцелада» на всеукраїнському етапі. 

15:39 17.11.2021

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

     Щиро вітаю вас зі святом – Днем працівників освіти!

12:48 01.10.2021

Дорогі діти, педагоги, батьки!

      Ранок першого вересневого дня сповнюється мелодійними звуками шкільного дзвоника, вулиці нашого міста розквітають від дитячого щебету, усмішок дорослих та чарівної хуртовини осінніх айстр. Душевний щем, хвилювання і радість переплелися разом – це наш Луцьк, наша держава зустрічають справжнє свято, яке стало символом нових ініціатив та прагнень до розвитку, мудрості, – Свято знань! Розпочинається новий навчальний рік, який знаменує відкриття цікавої і нелегкої дороги до знань. Особливим і, безперечно, визначальним у житті  стане цей рік для першокласників, які, тримаючись за батьківську та вчительську руки, вперше ступлять на незвіданий шлях. Важливим він буде і для одинадцятикласників, яким по завершенню навчання доведеться обирати свій професійний шлях. Нехай цей навчальний рік принесе гарний настрій у  кожне серце, кожен заклад освіти і кожну родину, додасть упевненості у власних силах, цілеспрямованості, наполегливості у досягненні омріяної мети!

07:33 01.09.2021

Партнерський форум освітян Луцької міської територіальної громади

     28 серпня у форматі партнерського форуму відбулося традиційне серпневе розширене засідання колегії департаменту освіти за участі керівників закладів та установ освіти Луцької міської ради «Освітня галузь. Сучасні контексти. Нові рішення». У роботі форуму взяли участь міський голова – Ігор Поліщук, заступник міського голови – Ірина Чебелюк, начальник управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації – Людмила Плахотна, начальник управління Державної служби якості освіти у Волинській області – Ангеліна Корець та Оксана Лещинська, голова комісії ЛМР з питань соціального захисту, охорони здоров'я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови.

14:53 30.08.2021

У Луцьку найкращим випускникам 2021 року вручили золоті та срібні медалі…

        29  червня на Театральному майдані міста  відбулася урочистість з нагоди вручення міським головою  медалей найкращим випускникам 2021 року. Цього дня 194 учорашніх одинадцятикласників  під оплески присутніх  отримати заслужені нагороди. Довгих 11 років крок за кроком вони прямували до цього моменту. Долали перешкоди, сумували від поразок та святкували перемоги. Церемонію вручення медалей провів міський голова Ігор Ігорович Поліщук. У своєму вітальному слові він зазначив, звертаючись до медалістів: «Ви – гордість нашого міста, батьків та вчителів. Пишаємося вами. Попереду у вас – доросле самостійне життя, ставте перед собою цілі, ніколи не зупиняйтеся на досягнутому, вірте – і у вас все вдасться».

12:31 01.07.2021

Освітній серіал "Тренінг для тренерів"

        На виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 29 вересня 2019 року No 849, зокрема, цілі: «Українець, який хоче мати цифрові навички, може їх вільно набути», Міністерство цифрової трансформації запустило національну онлайн-платформу з цифрової грамотності «Дія. Цифрова освіта», яка наразі доступна в мережі Інтернет за посиланням:osvita.diia.gov.ua.

12:25 15.06.2021

Рух – це здорово!

      08.06.2021 року на базі Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні відбувся Всеукраїнський оздоровчо-фізкультурний захід «Рух – це здорово!».

12:49 09.06.2021

Інноваційні технології навчання в сучасній школі

          Відповідно до плану роботи ЦПРПП 06.05.2021 року на базі КЗ «Луцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 16 Луцької міської ради» відбувся онлайн – семінар учителів української мови і літератури  на тему «Інноваційні стратегії навчання школярів на уроках української словесності – запорука успішної їх реалізації в житті».

15:27 25.05.2021

Вхід для адміністратора