A A A K K K
людям з порушенням зору
Департамент освіти Луцької міської ради

Серйозні та веселі, втомлені та щасливі

Дата: 30.12.2022 10:59
Кількість переглядів: 16

     Вихованці гуртка «Юні винахідники» 15 грудня 2022 року отримали чудову можливість перевірити власні знання, винахідливість та кмітливість на XХIV обласному турнірі юних винахідників і раціоналізаторів.

     У заході взяли участь представники семи команд: Луцького міського Центру науково-технічної творчості учнівської молоді,   Іваничівського наукового ліцею №1,  Маневицького центру творчості дітей та юнацтва, Волинського наукового ліцею, Волинського обласного ліцею з посиленою військовою підготовкою імені Героїв Небесної Сотні, збірна команда міста Луцька (ЗЗСО № 23 та № 27), Нововолинського наукового ліцею.

Нашу команду представляли вихованці гуртка «Юні винахідники» у складі: Куща Арсена, Клименка Володимира, Гребенюка Ростислава та чарівної Скрипник Дарї.

          У першому турі, згідно жеребкування, нашими суперниками були команди:  Іваничівського наукового ліцею №1, Маневицького центру творчості дітей та юнацтва,  Волинського наукового ліцею.

     Під час першого етапу в ході палкої боротьби нестандартних ідей, цікавих доповідей, каверзних питань та грунтовних відповідей команда Луцького міського ЦННТУМ зайняла 1 місце у підгрупі та вийшла у фінал!!!

    У фіналі нашими суперниками були команди Волинського наукового ліцею та Нововолинського наукового ліцею. В ході боїв царила атмосфера суперництва та взаємоповаги. Доповіді учасників були з власними інноваціями, а патентознавці швидко розбирались у новизні винаходу. Технологи доповнювали доповіді винахідника та раціоналізатора технічними подробицями для впровадження винаходу у виробництво.

      За результатами виступів у фіналі турніру команда юних винахідників Луцького міського ЦНТТУМ зайняли почесне III місце!!!

         Щиро вітаємо учасників команди та їх наставника - керівника гуртка «Юні винахідники» Седанова Олексія Олександровича, бажаємо творчого натхнення та успіхів у подальших виступах!!!



« повернутися

Вхід для адміністратора