A A A K K K
людям з порушенням зору
Департамент освіти Луцької міської ради

«ОСІННІ БАРВИ БУКОВИНИ»

Дата: 26.11.2022 18:06
Кількість переглядів: 14

З 16 по 19 листопада 2022 року команда гуртка «Цифрова фотографія» Луцького міського ЦНТТУМ у складі: Полякової Дар’ї, учениці 9-А класу КЗ ЗСО «Луцький ліцей № 5 Луцької міської ради», Кот Аделіни, Пилипюк Юлії, здобувачів освіти 7-В класу КЗ ЗСО «Луцький ліцей № 27 Луцької міської ради», Кулик Соломії, здобувачки освіти Луцького ВПУ будівництва та архітектури та Дембіцької Софії, студентки Волинського національного університету імені Лесі Українки (керівник команди Солодовник Сергій Вікторович) взяли участь у відкритому XІX Міжрегіональному фото-, кінофестивалі «Осінні барви Буковини», який відбувся в місті Чернівці. Цьогоріч участь взяли команди юних фото, кіноаматорів з 97 закладів системи освіти та культури з 17 областей України. На розгляд професійного журі Фестивалю було попередньо подано 500 фото у 11 жанрах та 109 кіноробіт у 8 жанрах. Гуртківцями центру було представлено 26 робіт.

Упродовж 3 днів учасники фестивалю брали участь у майстер-класах від провідних фахівців фото та кіноіндустрії. Також фіналісти познайомилися з культурними особливостями, звичаями та традиціями Буковинського краю.

Під час відкриття оголошували три найкращі фотографії з 500 фоторобіт, приємно, що в трійку ввійшла саме наша вихованка Кулик Соломія і отримала Гран-прі фестивалю в номінації «Краща фоторобота».

В очному фіналі конкурсу учасників чекав бліц на тему «Знайди осінь».

Учасники побували на Гуцульщині, у музеї кінофільму «Олекса Довбуш», відвідали музей Вишиванки, де переодягались в старовинне вбрання, грали на трембіті, досліджували давні сторінки кінематографу, приправлені історією та видатними постатями.

Відбувались майстер-класи з фотографії на теми: «Особливості фотозйомки», «Бачити світанок, який приносить новий день», уроки режисури на тему «Від хаосу до зібраного пазлу» та напружена робота нічної медіастудії «Кадроманія».

За результатами проведення XIX Міжрегіонального фото-, кінофестивалю «Осінні барви Буковини» призовий фонд та грамоти було розподілено між авторами найкращих фотографій заходу.

Результат наших вихованців:

Кулик Соломія – Гран-прі в номінації «Натюрморт», ІІ місце в номінації «Макрозйомка», І місце в номінації «Портретна фотографія», ІІ місце на бліц-конкурсі;

Руденко Дар’я - І місце в номінації «Макрозйомка», ІІ місце в номінації «Фауна», ІІ місце в номінації «Портретна фотографія»;

Кот Аделіна – ІІІ місце в номінації «Макрозйомка», ІІІ місце в номінації «Фауна», ІІІ місце на бліц-конкурсі;

Пилипюк Юлія– І місце в номінації «Макрозйомка», ІІІ місце на бліц-конкурсі;

Овсянніков Ігор– ІІІ місце в номінації «Макрозйомка»;

Погорєлов Олексій– ІІІ місце в номінації «Архітектурна фотографія»;

Куницька Катерина - ІІІ місце в номінації «Фауна», ІІІ місце в номінації «Макрозйомка»;

Дембіцька Софія - І місце на бліц-конкурсі;

Смаль Надія - ІІІ місце в номінації «Фауна», ІІІ місце в номінації «Портретна фотографія», ІІІ місце в номінації «Експериментальне фото».

Загалом маємо 17 особистих нагород за перемогу в попередній оцінці фото, а також 4 перемоги у фінальному бліці.

Вітаємо учасників Фестивалю, вихованців гуртка цифрової фотографії Луцького міського ЦНТТУМ з перемогою! Бажаємо не зупинятися на досягнутому, крокувати до нових висот!



« повернутися

Вхід для адміністратора