A A A K K K
людям з порушенням зору
Департамент освіти Луцької міської ради

Передноворічний конкурс-змагання з ПТМ

Дата: 30.12.2022 11:05
Кількість переглядів: 10

      26 грудня 2022 року Луцьким міським ЦНТТУМ було проведено міські змагання з початкового технічного моделювання серед учнів молодших класів ЗЗСО. У змаганнях взяло участь 13 учнів із 13 освітніх закладів (7, 9, 12, 13, 14, 15, 17, 23, 24, 25, 26, 27, ЦНТТУМ). Програма змагань складалась із теоретичного заліку та двох практичних завдань: виготовлення моделі транспортної техніки із картону і математичного конструктора. Розв’язуючи тестові завдання, діти демонстрували свої ерудицію, механічну тямущість, знання з трудового навчання, математики, вміння вирішувати логічні задачі. У практичній частині учасники виготовляли модель швидкісного катера за запропонованими розгортками його частин, а також створювали моделі автомобільної техніки за допомогою наданих роздрукованих геометричних фігур різного розміру і кольору. Усі учасники змагань справились із завданнями, а переможцями стали: Королюк Назар, учень 4 класу ЗЗСО №14 ім. Василя Сухомлинського, Хайба Ліна, учениця 4 класу ЗЗСО №27, Громик Давид, учень 4 класу ЗЗСО №12.

        Вручення дипломів учасника та переможця, солодких призів, медалей та цінних подарунків переможцям стало логічним підсумком заходу. 

       Завершувалися змагання у чудовій дружній атмосфері з куштуванням піци та фотографуванням. З гарним настроєм та приємними емоціями діти пішли на канікули.



« повернутися

Вхід для адміністратора