A A A K K K
людям з порушенням зору
Департамент освіти Луцької міської ради

Новини

Стартує онлайн-конкурс дитячих малюнків «Країна моїх прав»

     З 23 квітня по 05 червня 2020 року Координаційний центр з надання правової допомоги проводить онлайн-конкурс дитячих малюнків «Країна моїх прав». Учасники – діти віком до 18 років. Взяти участь у конкурсі, подивитися дитячі роботи та проголосувати за малюнок, що найбільше сподобався, можна на офіційному сайті конкурсу http://art-konkurs.legalaid.gov.ua. 

16:55 28.04.2020

Перемога юних екологів

    З метою виявлення та підтримки талановитої учнівської молоді, яка здійснює експериментальну, науково-дослідницьку роботу у галузі екології проведено  обласний  заочний етап Всеукраїнської олімпіади «DreamЕСО» (конкурс міжшкільних екологічних проектів з питань захисту довкілля).

16:51 28.04.2020

До відома учасників освітнього процесу

         У зв’язку із закінченням канікулярного періоду та необхідністю продовжити дистанційне навчання для учнів шкіл управління освіти ініціювало створення на сайтах ЗЗСО розділів для розміщення матеріалів з окремих предметів, які можуть бути використані педагогами та учнями міста при дистанційному навчанні, а саме:

13:24 30.03.2020

Дорогі колеги! Шановні батьки! Милі наші діти!

Звертаюся ще раз до вас усіх з великим проханням дотримуватися строго усіх вимог оголошеного карантину. Головна із них – бути вдома, якщо інші справи не є першочерговими (вихід в аптеку, у продуктовий магазин тощо).

15:53 24.03.2020

Вхід для адміністратора