A A A K K K
людям з порушенням зору
Департамент освіти Луцької міської ради

У ногу з часом – і попереду на крок…

Дата: 17.02.2021 17:04
Кількість переглядів: 7

       Цей вислів став лейтмотивом  масштабного освітянського заходу, який приймає у своїх стінах  Луцький  Палац учнівської молоді. З 15 по 19 лютого 2021 року тут презентуються матеріали  ХХVІ виставки навчально-методичних  видань «Творчі сходинки педагогів Луцької об’єднаної територіальної громади». Цьогоріч на виставці представлено понад 500 розробок та цифрових ресурсів, підготовлених педагогами (понад 700 педагогів підготували матеріали) закладів загальної середньої, дошкільної, позашкільної та професійно-технічної освіти.  Це описи педагогічних технологій, поліграфічна продукція (методичні посібники, рекомендації, книги для читання, періодичні видання установ освіти), комп’ютерні програми і навчальні комплекси. Головними приводами цьогорічних матеріалів стали «нова українська школа» та «інновації в освіті», «дистанційне навчання».

Вітаючи учасників виставки, заступник міського  голови Ірина Чебелюк відзначила успіхи освітян щодо інноваційної діяльності, результатом впровадження якої є досягнення учнів та педагогів на конкурсах та змаганнях різних рівнів. Висловила сподівання, що набутий досвід на виставці впроваджуватиметься у закладах освіти. Принагідно запевнила присутніх у подальшому сприянні міської влади.

       Звертаючись до присутніх, начальник управління освіти Зіновія Лещенко зазначила, що виставка  «Творчі сходинки педагогів – 2021» є значною подією, що спрямована на розвиток професіоналізму кадрового потенціалу, популяризацію кращого досвіду освітньої діяльності, впровадження новітніх технологій у педагогічну практику. Заступник директора з науково-методичної роботи та навчальної діяльності ВІППО Валентина Вітюк  наголосила, що такі заходи є стимулом до удосконалення педагогічної майстерності, професійного зростання.

       Після презентаційної частини присутнім було запропоновано ознайомилися із матеріалами виставки.

        Веселі емоції і позитивний заряд енергії учасникам урочистості подарували яскраві вокальні та хореографічні номери у виконанні гуртківців ПУМ.



« повернутися

Вхід для адміністратора