A A A K K K
людям з порушенням зору
Департамент освіти Луцької міської ради

Всеукраїнський конкурс «Космос. Людина. Духовність» «Ми всі діти зір»

Дата: 17.11.2021 15:39
Кількість переглядів: 8

        Лише рік тому відновив свою роботу гурток «Астрономія» Луцького міського Центру науково-технічної творчості учнівської молоді, а вже маємо  здобутки. Юний астроном Ткач Валерій, вихованець гуртка «Астрономія» Луцького міського ЦНТТУМ,  учень 9 класу Луцької гімназії № 18, у вересні 2021 року посів перше місце на обласному етапі конкурсу «Космос. Людина. Духовність» та отримав право представляти свою роботу «Рух речовини гейзерів Енцелада» на всеукраїнському етапі. 

        Ми всі діти зір - під таким гаслом у 2021 році проходив Всеукраїнський конкурс учнівської молоді „Космос. Людина. Духовність”. Захист робіт всеукраїнського рівня відбувся 10 листопада та проходив у режимі онлайн. 87 учасників із різних куточків України презентували свої дослідження, доповіді, проекти у 8 номінаціях галузі «Астрономія». Вихованець Ткач Валерій у роботі  «Рух речовини гейзерів Енцелада» представив математичну модель процесу утворення одного з кілець Сатурна. У номінації «Космос у лабораторії» Валерій виборов 2 місце і лише 3 бали відділяють його від 1 місця.

        Дякуємо вихованцю та його наставнику Костюку Вадиму Миколайовичу, керівнику гуртка «Астрономія», за підготовку. Зичимо подальших успіхів та зіркових перемог!



« повернутися

Вхід для адміністратора