A A A K K K
людям з порушенням зору
Департамент освіти Луцької міської ради

Конкурс «УЧИТЕЛЬ РОКУ-2021» - школа володіння самим собою і професійності

Дата: 05.11.2020 15:03
Кількість переглядів: 4

     Щорічно восени стартує всеукраїнський конкурс педагогічної майстерності «Учитель року», який з 1995 року став традиційним для освітян  України. Цьогорічний  конкурс  відповідно до  рекомендацій МОЗ України  та Головного  санітарного лікаря України з питань протидії коронавірусу проводиться в особливому форматі (дистанційно).

    Кожен  педагог –  і досвідчений фахівець, і вчитель - початківець – прагне професійного зростання,  підвищення професійної самооцінки, а беручи участь у конкурсі «Вчитель року -2021»,  педагоги талантом і майстерністю доведуть, що учитель – професія далекої дії. Для всіх луцьких педагогів – конкурсантів  зонального туру  (а їх згідно із попередньою реєстрацією – 33) цей конкурс є нагодою ще раз підтвердити свій професіоналізм, поділитися досвідом роботи, власними напрацюваннями. Професіонали, прекрасні фахівці, психологи дитячих душ та компетентні спеціалісти у своїй галузі змагатимуться у чотирьох номінаціях: «Математика», «Українська мова і література», «Керівник закладу освіти»,«Трудове навчання».

     Зональний (міський) тур конкурсу стартує 9 листопада. І це не випадково –  у цей день відзначається День української писемності та мови. Саме педагог покликаний не лише навчати глибинам предмета, а й зберегти людське в людині, зберегти рід людський, передати те найкраще, що виробило людство протягом своєї історії, нинішнім і майбутнім поколінням, навчити цінувати і шанувати рідну українську мову – найкраще, найніжніше, найвеличніше, наймудріше, найблагородніше, найпоетичніше, що є в нашого народу.

      На учасників конкурсу чекають нелегкі випробування: «Дистанційний урок», «Тестування», «Майстер-клас». Для кожного  педагога, що зареєструвалися до участі,  –  конкурс стане своєрідною школою володіння самим собою, витримки, професійності, адже той, хто хоче змінити світ, повинен почати із себе. Успіхів вам, колеги, перемог і визнання!!!

     Наказ управління освіти від 28.10.2020 №422-од "Про проведення I (зонального) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021»


« повернутися

Вхід для адміністратора