A A A K K K
людям з порушенням зору
Департамент освіти Луцької міської ради

Школа молодого педагога вчителів фізики

Дата: 20.10.2020 12:09
Кількість переглядів: 8

       Згідно із планом роботи міського методичного об’єднання вчителів фізики відбулося перше онлайн-засідання ШМП з теми «Нормативно-правова база вчителя фізики та астрономії».

      Учитель-методист комунального закладу «Луцька ЗОШ І-ІІ ступенів №11-колегіум Луцької міської ради»  Міщанчук І.А. ознайомила молодих колег із нормативними документами, що регламентують діяльність педагога під час викладання фізики та астрономії.

      Учасники заходу обговорили тематику, способи проведення та критерії оцінювання лабораторних робіт у 7-9 класах та робіт лабораторного практикуму у 10-11 класах. Керівник школи звернула увагу на особливості оцінювання результатів навчальної діяльності учнів, на критерії підсумкового (тематичного, семестрового, річного) оцінювання та на право підвищення семестрової оцінки здобувачами освіти. Інна Анатоліївна наголосила, що під час тематичного оцінювання з фізики мають бути враховані результати навчальних досягнень учнів із трьох напрямів: знання теорії, уміння розв’язувати задачі та виконувати лабораторні роботи.

     Не залишилося поза увагою питання організації роботи педагога в умовах карантину, організації дистанційного навчання за допомогою поєднання онлайн-занять через Zoom, Skype, Instagram, Google, Hangouts, використання заздалегідь записаних відеоуроків, готових презентацій колег із зовнішніх освітніх ресурсів, безкоштовних вебсервісів та різноманітних платформ (Google, Classroom, Moodle, Microsoft Teams).


« повернутися

Вхід для адміністратора