A A A K K K
людям з порушенням зору
Департамент освіти Луцької міської ради

Відкриття містечка ЖК «Сім’я Осмія»

Дата: 24.05.2024 15:38
Кількість переглядів: 84

     У комунальному закладі «Луцький заклад дошкільної освіти (ясла-садок) № 7 Луцької міської ради» за ініціативи департаменту освіти Луцької міської ради та фінансової підтримки екологічного відділу Луцької міської ради проведено екологічну акцію «Побудуємо містечко для корисних  комах», як підсумок екологічного проєкту «Дивовижний світ комах».

     Мета акції – привернути увагу дошкільників до біологічного різноманіття, підвищити інтерес та дбайливе ставлення до навколишнього середовища, збереження та примноження природної спадщини, формування екологічної компетенції та патріотизму, прагнення розуміти, любити та берегти рідну природу і країну.

     На заході були присутні Віталій Бондар, директор департаменту освіти Луцької міської ради, Оксана Лисак, начальник відділу екології Луцької міської ради, Наталія Грабовецька, волонтер, керівник компанії ГО Фундація мистецького розвитку ОБРАЗ, працівники закладу та батьки.

     У рамках акції відбулося відкриття містечка ЖК «Сім’я Осмія. Родини та працівники закладу освіти активно долучилися до збору коштів на дрони «Аквагрим для дитини за донат для наших захисників».

     Учасники акції разом з дітьми висадили саджанці сакури, як символ віри в неминучу перемогу України над агресором, впевненості у щасливому майбутньому дітей, які підростають господарями на своїй Землі!


« повернутися

Вхід для адміністратора