A A A K K K
людям з порушенням зору
Департамент освіти Луцької міської ради

ГРАЄМОСЯ ТА РОЗВИВАЄМОСЯ. Інтелектуальна ігротека 2024 відбулася!

Дата: 21.03.2024 17:22
Кількість переглядів: 35

   Чи є час для гри, коли в країні війна? Так, адже дитинство - це час для того, щоб гратися, сміятися, і ніщо цьому не має перешкоджати. Що може надихнути дитину, вивільнити негативні емоції краще, а ніж цікава гра, іграшки, успіх, слова похвали, подарунки? Гра завжди дарує яскраві враження та переключає увагу зі стресу на користь позитивних емоцій.

    Інтелектуальна ігротека - це свято інтелекту, переживання позитивних емоцій, а ще – цікава діяльність, яка дає можливість дітям збагатити знання та сформувати практичні вміння, продемонструвати пізнавальні можливості, загальну ерудицію, емоційні, соціальні та творчі здібності.

    Уже більше двадцяти п’яти років департамент освіти Луцької міської ради, навчально-методичний кабінет психологічної служби організовують проведення Інтелектуальної ігротеки серед вихованців (дітей старшого дошкільного віку) ЗДО Луцької об’єднаної територіальної громади.

    Цьогоріч інтелектуальна ігротека відбулась 19 березня за підтримки директора департаменту освіти на рівні усіх освітніх закладів, враховуючи воєнний стан. У заході взяли участь 264 дитини із 41 закладу дошкільної освіти та ПУМу.

    Метою заходу було підбиття підсумків роботи практичних психологів, вихователів ЗДО з розвитку творчих та інтелектуальних здібностей вихованців, зміцнення життєстійкості та покращення психічного здоров’я учасників освітнього процесу, пропагування кращого досвіду роботи фахівців.

    Створення ігрових ситуацій, змагання в інтелектуальній діяльності продемонструвало уміння дітей доводити власну думку, оперувати поняттями, словами, контролювати емоції. Учасники проявляли пізнавальну активність, здатність до розмірковування, винахідливості, креативність, словотворчість, тактовність та мовний етикет та продемонстрували відмінну командну роботу.

На завершення всі учасники отримали подарунки, а переможці, що набрали найбільшу кількість балів, грамоти від дирекції та психологічної служби закладу дошкільної освіти. Плекаймо інтелектуальну еліту України!

Дякуємо усім, хто долучився до проведення свята та вітаємо маленьких переможців!



« повернутися

Вхід для адміністратора