A A A K K K
людям з порушенням зору
Департамент освіти Луцької міської ради

Міський конкурс-змагання учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделюванняіський конкурс-змагання учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання

Дата: 06.03.2024 10:50
Кількість переглядів: 42

     29 лютого 2024 року за сприяння департаменту освіти Луцької міської ради на базі Луцького міського ЦНТТУМ відбувся міський конкурс-змагання учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання.   Програма конкурсу передбачала три етапи. Перший – теоретичний залік, метою якого було перевірити рівень базових знань учасників з технічного моделювання. Наступні два етапи були спрямовані на виявлення рівня практичних умінь та навичок дітей: виготовлення моделі  з паперу за наданою розгорткою (рухома іграшка птаха), виготовлення літаючої тарілки з паперу за технологічною карткою та участь у змаганні на дальність польоту моделі. У заході взяли участь 18 учнів із 16 закладів освіти міста, які показали високий рівень теоретичних знань, вміння працювати за технологічними картами, навички початкового технічного моделювання. За рішенням суддівської колегії переможцями стали:

І місце – Ільюк Єва, учениця 3-Б класу ЗЗСО № 14;

ІІ місце – Шадрін Артем, учень 4-Б класу ЗЗСО № 13, Грицюк Тимофій, учень 3-Е класу ЗЗСО № 25;

ІІІ місце –  Рейкін Артем, учень 3-А класу ЗЗСО № 3, Нікітіч Емілія, учениця 4-А класу ЗЗСО № 12, Василюк Віолета, учениця 4-Д класу ЗЗСО № 26,   Вишня Захарій, учень 3-Д класу ЗЗСО № 14, вихованець гуртка початкового технічного моделювання Луцького міського ЦНТТУМ.

     Вітаємо переможців та учасників змагань! Дякуємо ЗСУ за можливість навчатись та займатись улюбленою справою. Дякуємо батькам та наставникам за підготовку до конкурсу. Віримо, що знання та вміння початкового технічного моделювання стануть у нагоді в майбутньому  юних техніків.



« повернутися

Вхід для адміністратора