A A A K K K
людям з порушенням зору
Департамент освіти Луцької міської ради

Стартував міжнародний проєкт «Підприємливі діти»

Дата: 22.02.2024 11:34
Кількість переглядів: 47

     На території Луцької міської територіальної громади стартував міжнародний проєкт «Підприємливі діти». Практична частина заходу реалізовується у закладах дошкільної освіти № 29, 45 та в закладах загальної середньої освіти № 13, 17, 26 за підтримки Віталія Бондаря, директора департаменту освіти.

    У «Жидичинському закладі дошкільної освіти (ясла-садок) № 45 Луцької міської ради» втілюється бізнес-ідея – пошиття торбинок з логотипом «Жидичин-екоторба».

У рамках проєкту проведені заняття з дітьми старшого дошкільного віку за участі студентів кафедри педагогічної освіти та соціальної роботи Волинського національного університету імені Лесі Українки на тему: «Давайте знайомитись». Під час занять вихованці познайомилися з головним героєм – іграшкою «Кликунем-підприємцем», створили інформаційний плакат «Правила командної роботи» та навчалися «підписувати договори». Діти охоче виконували практичні завдання з виготовлення поробок з різноманітного матеріалу.

   Цей проєкт дає можливість згуртувати зусилля учасників освітнього процесу: здобувачів дошкільної освіти, педагогів, батьків вихованців та студентів і викладачів ВНУ задля єдиної мети – формування в дошкільників компетентності підприємливості, фінансової грамотності та вміння працювати в команді.

 

Проєкт реалізовується за сприяння:

Луцька міська рада

Волинський національний університет імені Лесі Українки

Громадська організація «Ефект дитини»



« повернутися

Вхід для адміністратора