A A A K K K
людям з порушенням зору
Департамент освіти Луцької міської ради

Змагаються юні радіоаматори

Дата: 24.01.2024 11:50
Кількість переглядів: 89

19-20 січня 2024 року на базі Луцького міського Центру науково-технічної творчості учнівської молоді за сприяння департаменту освіти Луцької міської ради відбулись міські змагання з радіоелектронного конструювання. У заході взяли участь 15 здобувачів освіти із 9 закладів загальної середньої та позашкільної освіти міста Луцька. З вітальним словом виступив головний спеціаліст відділу позашкільної та професійно-технічної освіти департаменту освіти Томаченко Олександр Володимирович та заступник з навчально-виховної роботи Луцького міського ЦНТТУМ Семенюк Оксана Володимирівна.

Відповідно до Умов проведення змагання відбувалися у три етапи: теоретичний залік, розробка друкованої плати та монтаж і налагодження радіоелектронного приладу. Суддівська колегія відзначила високий рівень підготовки учасників заходу.

У командному заліку переможцями стали:

- І місце – команда КЗЗСО  «Луцький ліцей № 10 Луцької міської ради»;

- ІІ місце – команда КЗЗСО «Луцька гімназія № 17 Луцької міської ради»;

- ІІІ місце – команда КЗЗСО  «Луцький ліцей № 23 Луцької міської ради».

В особистому заліку в молодшій віковій категорії перемогу здобули:

І місце –  Сидор Ілля, учень 7-Б ЗЗСО № 14;

ІІ місце –  Клименко Яків, учень 9-Д класу ЗЗСО № 10;

ІІІ місце –  Оніщук Веніамін, учень 9-Г класу ЗЗСО № 23;

У старшій віковій категорії:

І місце –  Громик Дмитро, вихованець гуртка «Радіоелектроніка» Луцького міського ЦНТТУМ, учень 7-А класу Рованцівського ліцею;

ІІ місце – Яковлев Артем, учень 10-А класу ЗЗСО № 5;

ІІІ місце –   Пудлик Павло, учень 9-Г класу ЗЗСО № 7.

Переможці були нагороджені дипломами департаменту освіти Луцької міської ради, цінними подарунками та солодкими призами. Дякуємо дітям за активну участь у змаганнях, керівникам – за підготовку, департаменту освіти – за сприяння, батькам – за підтримку талановитої молоді, керівниками гуртків предметно-технічного напрямку Оксенюку А.Д., Белогуру С.В., Седанову О.О. – за організацію та проведення змагань,  доземний уклін Збройним силам України за можливість навчатись та займатися улюбленою справою. Віримо у Перемогу, віримо у щасливе майбутнє України!



« повернутися

Вхід для адміністратора