A A A K K K
людям з порушенням зору
Департамент освіти Луцької міської ради

Відбувся конкурс авторських програм «Нові технології у новій школі»

Дата: 18.12.2023 16:10
Кількість переглядів: 52

    05.12.2023 р. на базі НМК ПС департаменту освіти ЛМР проведено І етап Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі» в номінації «Корекційно-розвиткові програми».

     Метою конкурсу є підвищення професійного рівня і розвитку творчого потенціалу фахівців психологічної служби у системі освіти, покращення якості програм, виявлення та поширення кращого досвіду, підвищення престижності професії практичного психолога та соціального педагога. 

     У конкурсі взяли участь Костючик Н.С, практичний психолог КЗ Луцького навчально-реабілітаційного центру Луцької міської ради», Пасальська Н.Г., практичний психолог КЗ ЗСО «Луцька гімназія № 20 Луцької міської ради», Любарська Л.П., практичний психолог КЗ «Луцький заклад дошкільної освіти (ясла-садок) Луцької міської ради», Борбюк Т.Б., практичний психолог КЗ «Луцький заклад дошкільної освіти № 28 компенсуючого типу (спеціальний) Луцької міської ради.

     На конкурс подано 1 колективну  та 2 індивідуальні авторські програми, апробовані в закладах освіти та оформлені відповідно до «Положення про Всеукраїнський конкурс авторських програм «Нові технології у новій школі».

     Оргкомітетом на підставі протоколів оцінювання робіт підготовлено рейтинговий список авторських програм та складено узагальнений протокол, що додається.


« повернутися

Вхід для адміністратора