A A A K K K
людям з порушенням зору
Департамент освіти Луцької міської ради

Екологічна акція у ЗДО № 8

Дата: 19.06.2023 17:27
Кількість переглядів: 70

     З ініціативи департаменту освіти Луцької міської ради та за тісної співпраці з відділом  екології Луцької міської ради  в  ЗДО № 8 відбулася екологічна акція «Збережемо і примножимо біорізноманіття природи», приурочена Міжнародному дню біологічного різноманіття та Весвітньому дню довкілля.

      Мета даного заходу – збільшення біологічного різноманіття рослинного світу на території закладу дошкільної освіти, усвідомлення важливості збереження цієї дорогоцінної спадщини для нинішніх та прийдешніх поколінь.

   Під час акції діти, батьки, директори закладів дошкільної освіти мали змогу ознайомитися з новими екологічними локаціями, які з’явилися на території закладу. Це і зелені «острівці дитинства», куточок «туриста», квітково-трав’яниста лука, будиночок їжачка та будиночки для диких бджіл-осмій.

    Директор департаменту освіти Луцької міської ради Віталій Бондар наголосив  на  важливості виховання екологічно доцільної поведінки, як складової формування здорового способу життя  у дітей саме з раннього віку.

    Під час екологічної акції вихованці та гості мали змогу ознайомитися з лікарськими травами та їх лікувальними властивостями, пригоститися духмяним чаєм з різнотрав’я, а також спільно з батьками  висадити кущі ліщини в «куточку лісу».

       На завершення заходу  працівники закладу, рідні яких зараз стоять на захисті незалежності України висадили «Дерево миру», підтримавши Всеукраїнську безстрокову акцію «Посади дерево Миру», з вірою у нашу Перемогу!



« повернутися

Вхід для адміністратора