A A A K K K
людям з порушенням зору
Департамент освіти Луцької міської ради

Екологічна акція «Посади дерево Миру»

Дата: 24.05.2023 17:17
Кількість переглядів: 60

       У закладі дошкільної освіти № 7 «Лелітка» за ініціативи департаменту освіти Луцької міської ради та екологічного відділу Луцької міської ради  проведено екологічну акцію «Подбай про Землю – посади дерево Миру!», метою якої було привернути увагу дошкільників до екологічних проблем, підвищити у них інтерес та дбайливе ставлення до навколишнього середовища, формувати у вихованців екологічну компетентність та патріотизм.

    У ході акції на семи локаціях, використовуючи інтерактивні ігри, діти всіх вікових груп демонстрували знання та навички  екологічного спрямування. Зокрема; для чого потрібно економити воду, зберігати тепло та світло, про  роль зелених насаджень для навколишнього середовища, як  необхідно турбуватись про чистоту повітря та чому важливо сортувати сміття, якої шкоди завдають екології руйнівні наслідки війни в Україні тощо.

      Разом з тим малята будуть милуватися красою природи, відчувати її  аромати на екологічній стежині відчуттів, яка створена спільно з родинами вихованців.

     Директор департаменту освіти Луцької міської ради Віталій Бондар разом з дошкільнятами-екологами долучились до безстрокової  Всеукраїнської акції  «Посади дерево Миру» і посадили магнолію - символ  віри в неминучу перемогу України над агресором, впевненості у щасливе майбутнє українських дітей, які підростають господарями на своїй Землі!



« повернутися

Вхід для адміністратора