A A A K K K
людям з порушенням зору
Департамент освіти Луцької міської ради

Інтегрування віртуальної реальності на уроках технічного спрямування

Дата: 07.11.2023 15:08
Кількість переглядів: 93

    З ініціативи Центру професійного розвитку педагогічних працівників,  відповідно до договору про співпрацю між департаментом  освіти Луцької міської ради та Волинською філією Комп’ютерної Академії IT STEP (м. Луцьк) та з метою надання методичної допомоги вчителям 03.10.2023 р. на  базі Комп'ютерної Академії  IT STEP  відбулося заняття школи молодого педагога вчителів математики, фізики, інформатики з теми «Інтегрування віртуальної реальності на уроках технічного спрямування».

    Відкрила захід консультант ЦПРПП Фролова Т.Г., яка акцентувала увагу присутніх на тому, що Нова українська школа висуває нові вимоги до педагога. В контексті Нової української школи, яка спрямована на розвиток особистості учня, з'являються й нові професійні завдання у сучасного освітянина.

  Своїм досвідом та знаннями поділилися керівник школи молодого педагога  математики Щегельська Л.В. та керівник школи молодого педагога  фізики Міщанчук І.А.

      Цікаву екскурсію по академії та по IT STEP school провів директор академії Микола Лінчук, який  ознайомив з інтеграцією ІТ-технологій в освітній процес, продемонстрував класи віртуальної реальності, сучасні лабораторії, фото та відеостудії, сучасні класи хімії та фізики.

      Заступник директора IT STEP school Відринський Б.В.  провів практичне заняття щодо інтегрування віртуальної реальності в освітній процес,  поділився  досвідом використання окулярів віртуальної реальності на уроках технічного спрямування.

Фіщук О.С., доктор біологічних наук, клінічний психолог, тренер психологічної стійкості, провела тренінг «Як впоратися зі стресом?», представила Всеукраїнську програму ментального здоров’я за ініціативою Олени Зеленської «Ти як?».

     На завершення заходу учасники обговорили питання щодо теми заняття  та  виробили  практичні рекомендації, а також відзначили   актуальність отриманої інформації та їі значимість.



« повернутися

Вхід для адміністратора