A A A K K K
людям з порушенням зору
Департамент освіти Луцької міської ради

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

Дата: 29.09.2023 16:23
Кількість переглядів: 22

  Прийміть щирі слова вітання із професійним святом – Днем працівників освіти!

    Бути педагогом – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям і людяністю.

  У цей складний воєнний час ваша робота набуває виняткової важливості, адже завдяки вашим зусиллям в Україні формується нова генерація українців – талановитих, свідомих та патріотично налаштованих громадян. Упевнений, що ваша висока фаховість, багатий професійний досвід і вірне служіння своєму народу стануть запорукою утвердження вітчизняної освіти на рівні кращих світових зразків, а її реформа НУШ буде прикладом якісних змін в усіх сферах суспільного життя.

    Щирі слова вдячності вам, дорогі педагоги, за професіоналізм, витримку, терпіння, любов до обраної справи, самовідданість і багатство душі. 

    Дорогі педагоги! Нехай ваше життя буде наповнене любов’ю вихованців та повагою їхніх батьків, підтримкою колег, теплотою рідних і близьких! Хай невичерпна енергія, оптимізм і вміння реалізувати задумане допоможуть вирішувати найскладніші завдання, а всі педагогічні ініціативи увінчаються успіхом!

 

Із  повагою –

    директор департаменту освіти

                                    Віталій Бондар


« повернутися

Вхід для адміністратора