A A A K K K
людям з порушенням зору
Департамент освіти Луцької міської ради

Інноваційні технології навчання в сучасній школі

Дата: 25.05.2021 15:27
Кількість переглядів: 5

          Відповідно до плану роботи ЦПРПП 06.05.2021 року на базі КЗ «Луцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 16 Луцької міської ради» відбувся онлайн – семінар учителів української мови і літератури  на тему «Інноваційні стратегії навчання школярів на уроках української словесності – запорука успішної їх реалізації в житті».

          На важливості задекларованої теми семінару наголосила, відкриваючи семінар, директор ЦПРПП Світлана Куляк. Із творчою лабораторією словесників закладу у цікавій формі із застосуванням прийом «Я – літературний персонаж» учасників заходу познайомила заступник директора з НВР Алла Пеньковська.

          У ході роботи семінару педагогами школи були представлені цікаві матеріали  із досвіду роботи  та теоретичний контент із запропонованої теми (презентації «Сучасний учитель НУШ. Ефектність та ефективність» Новосад О.С. та «Інноваційні стратегії навчання на уроках української словесності» Коби Л.Ф.). Учитель української мови і літератури Фурманюк Т.В. поділилася власними напрацюваннями з теми «Скрайбінг у кейсі сучасного вчителя», продемонструвала зразки використання різних видів скрайбінгу на уроці української мови. Теоретичні та практичні матеріали з теми «Проєктна діяльність на уроках української мови  і літератури» презентувала Колбун Н.П.,  учитель української мови і літератури. На завершення заходу психолог освітнього закладу Тарасюк В.Ф. провела хвилинку емоційного розвантаження, під час якої кожен учасник мав можливість  створити власний метафоричний портрет.



« повернутися

Вхід для адміністратора