A A A K K K
людям з порушенням зору
Департамент освіти Луцької міської ради

Співпраця набуває практичного змісту

Дата: 14.11.2022 14:43
Кількість переглядів: 8

       У 2021 році між Луцьким міським Центром науково-технічної творчості учнівської молоді та Волинським національним університетом імені Лесі Українки було підписано Договір про співпрацю. Предметом договору є організація та співпраця сторін у спільному розвитку освітнього, наукового та інноваційного потенціалу.

      Карантинні обмеження 2021 року та початок війни не дозволили у повному обсязі виконувати завдання, передбачені Договором.

     9 листопада 2022 року відбулась робоча зустріч адміністрації Луцького міського ЦНТТУМ із студентами Навчально-наукового фізико-технологічного інституту ВНУ імені Лесі Українки (викладачі Шигорін П.П. та Кевшин А.Г.). Директор Центру Ігор Данильчук ознайомив присутніх із історією, становленням та перспективою розвитку закладу. Студенти мали можливість ознайомитися із напрямками діяльності ЦНТТУМ, побувавши у лабораторіях та кабінетах Центру. Особливу увагу було приділено предметно-технічному та спортивно-технічному напрямкам гурткової роботи. Майбутні педагоги та науковці ознайомились з роботою гуртків «Радіоелектроніка», «Робототехніка», «Юні винахідники та раціоналізатори», «Астрономія», «Автомоделювання», «Цифрова фотографія». Особливий інтерес і зацікавленість студенти проявили, відвідавши дитячу астрономічну обсерваторію, фотостудію, автокордодром та запустивши автомоделі на спеціальній трасі.

   По завершенню екскурсії закладом були намічені плани на майбутні зустрічі, зокрема: практичні заняття із студентами в лабораторії радіоелектроніки, астрономічні спостереження небесних тіл, консультації з різних питань науково-технічної творчості для зацікавлених студентів.

   Дякуємо керівникам гуртків Луцького міського ЦНТТУМ Белогуру С.В., Седанову О.О., Солодовноку С.В. за змістовні презентації роботи гуртків.



« повернутися

Вхід для адміністратора