A A A K K K
людям з порушенням зору
Департамент освіти Луцької міської ради

Сімейне виховання як фактор формування особистості в системі ДЕД закладу ЗСО

Дата: 30.04.2021 14:05
Кількість переглядів: 3

      23 квітня 2021 року на базі комунального закладу «Луцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №19 Луцької міської ради Волинської області» відбувся міський семінар заступників директорів, які здійснюють  супровід дослідно-експериментальної діяльності на тему «Сімейне виховання як фактор формування особистості в системі дослідно-експериментальної діяльності закладу загальної середньої освіти».

      Директор комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Луцької міської ради» Світлана Куляк  наголосила на актуальності даної теми і ознайомила з планом роботи семінару.

        У ході роботи семінару директор закладу Анжела Масиник презентувала  заклад освіти, а учні вісьмома мовами розповіли про шкільне життя.  Інформацію про форми та методи реалізації  проблемного питання ДЕД в межах регіонального експерименту було покладено у зміст виступу   заступника директора з виховної роботи Юлії Власюк.  А науковий керівник ДЕД, старший викладач кафедри менеджменту освіти ВІППО  Галина Лук’янчук провела тренінгове заняття з присутніми за програмою інтегрованого курсу «Культура добросусідства».

       Практична частина семінару передбачала роботу в шести локаціях: «Формування сімейних цінностей засобами школи І ступеня», «Згуртування сім’ї та закладу освіти засобами фізичного виховання», «Українські вчені, як носії національної культури», «Не виховуйте дітей, а виховуйте себе», «Українські вчені, як носії національної культури», «Не виховуйте дітей, а виховуйте себе», «Взаємодія закладу освіти з сім’єю в полікультурному вихованні здобувачів освіти», «Сім’я зі сторони психології».

         Завершився захід «Галявиною ідей», де присутні мали можливість обмінятися враженнями  і цікавими думками.



« повернутися

Вхід для адміністратора