A A A K K K
людям з порушенням зору
Департамент освіти Луцької міської ради

Популяризуємо, заохочуємо, співпрацюємо

Дата: 30.05.2023 13:30
Кількість переглядів: 19

        29.05.2023 р., у рамках співпраці із ЗЗСО Луцької територіальної громади, на запрошення директорки Сущук Оксани Іванівни, Луцький міський ЦНТТУМ презентував свою роботу у Прилуцькому ліцеї.

      Учні ліцею ознайомились із усіма напрямками діяльності нашої позашкільної установи. Відчули себе автопілотами у картингу та на треках, запускали "повітряного змія", планери та ракети. Ознайомились із поняттям доповненої реальності, спілкуючись із керівниками гуртків інформатики. Грали у аерохокей, виготовлений власноруч у гуртку радіоелектроніки, а також ознайомились із багатьма іншими експонатами гуртківців даного напрямку.

      Із захопленням спостерігали дітлахи за роботою програмованих роботів. У дівчаток неабиякий інтерес викликали роботи гуртківців "Основи дизайну" та "Виготовлення сувенірів", молодших школярів - роботи гуртківців початкового технічного моделювання.

       Керівник гуртка спортивної радіопеленгації продемонстрував роботу передавачів і приймачів радіосигналу та розповів про "охоту на лисиць". Зацікавлені фотосправою уважно спостерігали за роботою керівника гуртка "Цифрова фотографія".

      Усіх бажаючих та зацікавлених діток чекаємо на заняттях наших гуртків у Луцькому міському ЦНТТУМ з 1 вересня. До зустрічі.



« повернутися

Вхід для адміністратора