A A A K K K
людям з порушенням зору
Департамент освіти Луцької міської ради

Фруктовий сад для малят

Дата: 30.04.2021 12:58
Кількість переглядів: 6

      У закладі дошкільної освіти № 36  КЗ НВК «Гімназія №14 імені Василя Сухомлинського» відбулася міська екологічна акція «У майбутнє без техногенних та екологічних катастроф» з нагоди відзначення 35-ої річниці пам’яті аварії на Чорнобильській атомній станції.

     В акції  взяли участь начальник управління освіти Луцької міської ради Лещенко Зіновія Богданівна, працівники відділу екології Луцької міської ради,   голова громадської організації «Союз інвалідів Чорнобиля Волині» Кухтей Ростислав Адамович, голова громадської організації  «Союз інвалідів Чорнобиля м. Луцька»  Ковальчук С. А. та ліквідатори аварії на ЧАЕС.

       Начальник управління освіти вручила нагороди працівникам закладу та батькам за сумлінну працю з  екологічного виховання дошкільнят, вагомий особистий внесок у збереження навколишнього середовища та активну участь у проведенні екологічної акції.

       Традиційно  на території закладу всі дружно  посадили  фруктовий сад.

    Під час літературно-музичної композиції та флешмобу  «Сад молодий»  дошкільнята продемонстрували вміння  доглядати  за молодими деревами та бережне  ставлення до природи рідного краю.



« повернутися

Вхід для адміністратора