A A A K K K
людям з порушенням зору
Департамент освіти Луцької міської ради

ВІДБУВСЯ КОНКУРС НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНИХ ПОСАД ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ»

Дата: 21.12.2020 12:44
Кількість переглядів: 14

      Відповідно до частини третьої статті 52 Закону України «Про повну загальну середню освіту»  та виконання завдань, визначених пунктом 5 розділу X «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про повну загальну середню освіту», щодо створення центрів професійного розвитку педагогічних працівників та відбору працівників до них на конкурсних засадах, з січня 2021 року у Луцьку функціонуватиме КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників». Це відносно нова інституція, покликана сприяти фаховому зростанню освітян, надаватиме педагогам консультативну допомогу з широкого кола питань, пов’язаних з освітнім процесом, та психологічну підтримку.

    10 грудня 2020 року в управлінні освіти відбувся конкурс на заміщення вакантної посади директора Центру професійного розвитку педагогічних працівників. Процедура конкурсу передбачала (згідно з Положенням) професійний іспит, публічну презентацію перспективного плану роботи Центру та співбесіду претендента на посаду з членами конкурсної комісії. Переможцем визнано Світлану Куляк.

      18 грудня 2020 року у приміщенні зали засідань управління освіти Луцької міської ради відбувся конкурс заміщення вакантних посад  консультантів новоствореної комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників». 

     Конкурсна процедура передбачала іспит на знання законодавства у сфері освіти, презентацію пріоритетних напрямів та основних завдань роботи на посаді консультанта, відповіді на питання членів комісії.

     Претенденти на посади консультантів успішно справилися з виконанням умов конкурсу, і за результатами проведеної роботи комісія прийняла рішення визнати переможцями: Сушик Л.Б., Фролову Т.Г., Чухнову О.П., Козачука С.М., Власюк Т.І., Білоног Т.М., Цимбалюк О.Л., Шмігель І.О., Матвійчук О.Є., Томаченко О.В.

      Вітаємо!



« повернутися

Вхід для адміністратора