A A A K K K
людям з порушенням зору
Департамент освіти Луцької міської ради

Спортивне судномоделювання!

Дата: 25.09.2019 10:07
Кількість переглядів: 69

Судномоделювання і судномодельний спорт є одним із найцікавіших напрямів науково-технічної творчості учнівської молоді. Саме тому гурток «Судномоделювання», який працює під керівництвом Форманюка Сергія Гавриловича в Луцькому міському центрі науково-технічної творчості учнівської молоді, користується популярністю серед хлопчаків усього міста. 

Із метою випробування моделей водного транспорту, розвитку спортивно-технічного виду спорту, як ефективного засобу підвищення ролі науково-технічної творчості у всебічному гармонійному розвитку особистості, відбулися обласні відкриті змагання учнівської молоді з судномодельного спорту. Змагання тривали три дні з 13 по 15 вересня 2019 року на базі табору “Сонячний”, що у Гаразджі Луцького району. Юні судномоделісти із закладів позашкільної та загальної середньої освіти змагались у керуванні моделей, які вони виготовили в гуртках технічної творчості, за 5-ма класами – як радіокерованих, так і прямохідних.

Шепітько Богдан, учень 8 класу КЗ "Луцький ліцей Луцької міської ради Волинської області", вихованець гуртка «Судномоделювання» Луцького міського ЦНТТУМ, показав на змаганнях високий результат із запуску в класі моделей ЕК-600 - модель військового корабля з механічним двигуном, посівши третє місце.

Вітаємо переможців!


« повернутися

Вхід для адміністратора