A A A K K K
людям з порушенням зору
Департамент освіти Луцької міської ради

Дорогі діти, педагоги, батьки!

Дата: 31.05.2023 09:53
Кількість переглядів: 23

Щиро вітаю вас зі святом Останнього дзвоника!

Навчальний рік 2022/2023 добігає кінця. Ще один у переліку непростих навчальних років, ще один виклик, який освітяни і діти змогли подолати попри все. Сьогодні шкільний дзвінок сповістить про закінчення навчальної пори. Але для кожного він лунає по-різному. Для тих, кому належить ще продовжити навчання, – радісно сповіщає про початок літніх канікул. Тож щиро бажаю вам, дорогі школярі, гарного, цікавого відпочинку і відновлення сил.

А для випускників – дзвоник пролунає востаннє, нагадуючи про те, що дитинство закінчилося і попереду самостійне доросле життя. Нехай ваш життєвий шлях сповнюється гарних здобутків і подій. Вірю, що реалізуєте власні здібності, таланти, будете гідними творцями свого життя, адже ви – майбутнє Луцька, нашого краю, і від вас залежить, якою стане Україна.

Із усією теплотою серця дякую педагогам за професіоналізм, креативність, самовіддану невтомну працю, за терпіння, віру в здібності й таланти своїх учнів. І, звичайно, слова вдячності батькам – за розуміння, підтримку, адже в цей рік витрачено вами чимало старань і зусиль, вкладено натхнення і любові. Бажаю, щоб діти обов’язково виправдали ваші надії та стали гідним продовженням свого роду.

Зичу всім міцного здоров’я, сил, позитивного настрою, миру, добра, благополуччя і нескінченної віри в те, що Україна переможе!

 

З повагою –                                          

директор департаменту освіти

Луцької міської ради

Віталій БОНДАР



« повернутися

Вхід для адміністратора