A A A K K K
людям з порушенням зору
Департамент освіти Луцької міської ради

ЧЕМПІОНАТ СВІТУ ЗІ СПОРТИВНОЇ РАДІОПЕЛЕНГАЦІЇ В УГОРЩИНІ

Дата: 05.07.2023 09:49
Кількість переглядів: 19

26-30 червня в м. Варослод (Угорщина)  проходив V Чемпіонат Світу з ARDF серед юнаків зі спортивної радіопеленгації в якому взяли участь 11 країн світу.

      У складі збірної команди України виступили вихованці гуртка «спортивної радіопеленгації» (керівник Молошик О.А)  Луцького міського ЦНТТУМ  Новак Данило, Островець Андрій, Моружко Дарина. 

      Призером Чемпіонату світу в особистому заліку (ІІІ місце) став Островець Андрій (вікова група Ч-16) на класичній дистанції 144МГц. В командному заліку Новак Данило та Островець Андрій (вікова група Ч-16) на класичних дистанціях 144МГц та 3,5МГц стали другими. Моружко Дарина (вікова група Ж-14) на класичній дистанції 144МГц посіла високе 4 місце незначно поступившись представницям Чехії, Угорщини та подрузі по команді України, а в командному заліку (вікова група Ж-14) на дистанції 144МГц стала переможцем чемпіонату, а у категорії 3,5 МГц бронзовим призером. У спринті Новак Данило у напруженій боротьбі незначно поступившись спортсменам із Чехії посів високе 4 місце.

     Вітаємо переможців та призерів Чмпіонату і бажаємо подальших успішних виступів.



« повернутися

Вхід для адміністратора