A A A K K K
людям з порушенням зору
Департамент освіти Луцької міської ради

Дорогі колеги! Шановні батьки! Милі наші діти!

Дата: 24.03.2020 15:53
Кількість переглядів: 4

Звертаюся ще раз до вас усіх з великим проханням дотримуватися строго усіх вимог оголошеного карантину. Головна із них – бути вдома, якщо інші справи не є першочерговими (вихід в аптеку, у продуктовий магазин тощо).

Колеги! Працюючи у дистанційному режимі, готуйтеся до освітнього процесу із застосуванням форм, засобів, методів дистанційного навчання, яке розпочнеться знову після канікул. Добирайте матеріали до авторських методичних видань.

Якщо ви працюєте у гнучкому режимі, то застосовуйте всі заходи безпеки: рукавички, маски і т.д. При роботі у штатному розписі – аналогічно.

Карантин вимагає бути УДОМА або там, де зовсім немає людей, де відсутні чинники, що можуть спричинити небезпеку для здоров’я.

Особливе прохання до батьків!Найдорожче – це наші діти. Вони ще малі, якщо навіть дуже виросли. Їх безпека, здоров’я – у ваших руках. Створіть умови для комфорту, наповненого цікавим змістомдомашнього дозвілля.

Діти! Ми вас любимо! Ми зможемо з вами все довчити, допрацювати, дочитати, доспівати. Лише будьте здорові! Для цього залишайтесь удома! Читайте! Малюйте! Пишіть! Грайтеся! Творіть! Бережіть себе!

Ви – наше майбутнє!


« повернутися

Вхід для адміністратора