A A A K K K
людям з порушенням зору
Департамент освіти Луцької міської ради

ЗМАГАННЯ ЮНИХ АВТОМОБІЛІСТІВ

Дата: 13.03.2020 15:05
Кількість переглядів: 8

29 лютого на базі Центру науково-технічної творчості учнівської молоді відбулися обласні відкриті змагання учнівської молоді з автомодельного спорту (трасові, кімнатні кордові моделі). У масовому заході взяли участь 18 команд, 79 учасників з міст, районів та ОТГ Волині.

Програмою змагань передбачалася особиста та командна першість у класах автомоделей «RETRO», «F-1», «Вантажівка», «G-33», «G-12», «Євроспортстандарт». Під час стартів використовувалася траса із системою електронної засічки та комп’ютерною програмою, яка визначала точні результати.
За підсумками змагань у командному заліку з трасового автомоделізму команда Луцького міського ЦНТТУМ (керівник Данильчук І.Є., директор Луцького міського ЦНТТУМ) посіла ІІ місце. В особистому заліку Клименко Володимир зайняв І місце в класі моделей «G-12», Марчук Ілля - І місце в класі моделей «Вантажівка», Марчук Михайло - ІІ місце в класі моделей «Retro», Данильчук Євген – ІІ місце в класі моделей «G-33», Крамар Богдан - ІІІ місце в класі моделей «Євроспорт стандарт».

У змаганнях з кімнатних кордових автомоделей взяли участь 10 команд закладів освіти області (37 учасників) у 4 класах моделей ЕЛ-О, ЕЛ-АЕРО, ЕЛ-К, ЕЛ-Іграшка. Моделі проходили стендову оцінку та випробування на швидкість. За підсумками заходу в командному заліку команда Луцького міського ЦНТТУМ (керівник команди Солодовник С.В., методист Луцького міського ЦНТТУМ) стала абсолютним переможцем, посівши І місце. В особистому заліку Петровський Назар зайняв І місце в класі моделей «ЕЛ-АЄРО», Філіпович Лев І місце в класі моделей «ЕЛ-О», Клименко Данило І місце в класі моделей «ЕЛ-К».

Вітаємо вихованців Луцького міського ЦНТТУМ з перемогою!


« повернутися

Вхід для адміністратора