A A A K K K
людям з порушенням зору
Департамент освіти Луцької міської ради

Дорогі діти, педагоги, батьки!

Дата: 07.06.2022 15:00
Кількість переглядів: 7

       Щиро вітаю вас зі Святом останнього дзвоника, що сповіщає про завершення 2021-2022 навчального року, який війна розділила на дві половини – до 24 лютого і після. Цей рік особливий для кожного із нас – свідомого громадянина держави: тривожний від суспільних подій, але світлий від успіхів і упевненості у Великій Перемозі України у повномасштабній війні з російськими загарбниками. Особливим є сьогоднішній день, адже гучний дзвінок не лунатиме на шкільних подвір’ях, а стіни закладів освіти не сповнюватимуться дзвінкими дитячими голосами, бо ж формат свята – онлайн.

     Країна Знань перегорнула ще одну сторінку та надихає рухатися далі. Для багатьох школярів останній дзвоник сповістить про початок літніх канікул, то ж щиро зичу їм оновлення сил і позитивних емоцій перед початком нового етапу навчання. А для випускників – це початок дороги у самостійне життя, перший крок у дорослий світ, де відтепер доведеться складати іспити особливому вчителю, ім’я якого – життя. Саме вам, випускникам, незабаром належить взяти на себе відповідальність за долю рідного міста, нашого краю, незалежної і вільної України, її відновлення, розвиток, процвітання. Бажаю, щоб вам поталанило вступити до тих обраних закладів, які допоможуть здобути омріяну професію. Зичу щасливого життєвого шляху під мирним небом, сповненого успіхами та здобутками. Сподіваюся, що через усе життя ви пронесете подяку педагогам і батькам, які упродовж усіх років навчання були поруч, допомагали вам дорослішати, вкладали свої душевні сили, передавали знання і досвід, навчали свідомо йти до омріяної мети і перемагати.

     Вітаючи зі Святом останнього дзвоника, висловлюю слова вдячності освітянам і батькам, які своєю невтомною працею, стараннями і піклуванням прищеплювали найвищі гуманістичні цінності, виховували справжніх патріотів, людей вільної думки і духу, представників справжньої української нації.

     Тож, щиро бажаю всім міцного здоров’я, добра і благополуччя у ваших домівках, а головне – Миру і нескінченної віри в те, що 1 вересня шкільний дзвінок покличе школярів за парти у вільній, незалежній Україні, яка обов’язково Переможе!

 

 

З повагою

директор департаменту освіти

Луцької міської ради

Віталій БОНДАР

 


« повернутися

Вхід для адміністратора