A A A K K K
людям з порушенням зору
Департамент освіти Луцької міської ради

ДЕНЬ ВИШИВАНКИ

Дата: 22.05.2020 14:21
Кількість переглядів: 7

      З 15 по 21 травня 2020 року Палац учнівської молоді за сприяння управління освіти Луцької міської ради організував проведення дистанційного фоточеленджу до Дня вишиванки.

     Метою проведення заходу стала ідея популяризації та збереження народних традицій носіння етнічного вишитого українського одягу та вшанування всесвітнього Дня вишиванки, який щороку ми відзначаємо у третій четвер травня.

      Серед учасників, що долучились до челенджу, найбільш активними були педагоги та учні Луцького НРЦ, НВК «Гімназія №14 ім. Василя Сухомлинського», вихованці і педагоги ЦНТТУМ, ПУМ.

      Найбільше вподобайок отримали світлини Троцюк Н.Л., Щебет О.П., Бицюк О.А., Панасюк Т.І., Єкименко Н.Л. (ПУМ), Голодишиної А.Є., Данильчука І.Є. (ЦНТТУМ), сімейне фото у вишиванках Лагоди Т.А. (НВК «Гімназія №14 ім. Василя Сухомлинського»), Софії Божко, вихованки ЦНТТУМ, Марії Бицюк та Вікторії Новосад, вихованок ПУМу та відеопрезентації учнів і педагогів Луцького НРЦ (С.Демчук та Н.Стельмащук), гуртка «Мистецтво слова» (ПУМ).

      Споконвіку українська вишиванка є оберегом та символом щасливої долі. Тож бажаємо усім, хто долучився до участі у дистанційному фоточеленджі  до Дня вишиванки, та тим, хто переглянув і вподобав ці фото у соцмережах, міцного здоров’я та щасливої долі!

 

https://www.youtube.com/watch?v=egPJHlZq_MQ&feature=youtu.be


« повернутися

Вхід для адміністратора