A A A K K K
людям з порушенням зору
Департамент освіти Луцької міської ради

Про наших учнів пишуть на шпальтах міжнародної газети EDUCATION JAGAT

Дата: 04.02.2022 12:39
Кількість переглядів: 15

    EDUCATION JAGAT – це популярна англійська газета (Fortnightly), (6-річна преміум-кар'єрна газета), яка має масштабне охоплення серед мільйонів читачів у всьому світі.

    EDUCATION JAGAT - Міжнародний бренд у галузі кар'єрної газети. З нагоди вступу до 7-го року – готується публікація МІЖНАРОДНОГО номера газети (випуск  планується на 1 квітня 2022 року), очікуване охоплення якого складе 2,3 мільйона читачів у всьому світі, включаючи студентів, педагогів та кар'єрних консультантів.

     І саме у цьому ювілейному номері міжнародної газети опублікована стаття про наших  учнів-першокласників Луцького ліцею №27 та їхню наставницю – вчительку початкових класів Оксану Словік. Зокрема презентований досвід міжнародного проєкту «Гідні вчинки маленьких українців» та один із елементів навчального заняття  у 1 класі на тему: «Люби свого ближнього, як самого себе (Божа заповідь)».

    Підбиваючи підсумки зробленого, Оксана Словік говорить: «Так, я переконана, заповідь має доволі глибокий сенс, і не кожен дорослий здатен його зрозуміти й пояснити, але на вибір такої теми уроку мене наштовхнули самі ж діти... Відтоді у нас з'явилося правило: «Полюби ближнього, як самого себе».

     Переконані, що публікація про луцьких школярів і їх педагога у такому авторитетному виданні EDUCATION JAGAT зацікавить читачів і спонукатиме до подальшої співпраці, комунікації і обміну досвідом.



« повернутися

Вхід для адміністратора