A A A K K K
людям з порушенням зору
Департамент освіти Луцької міської ради

Любі діти! Шановні батьки! Дорогі колеги!

Дата: 27.05.2020 11:30
Кількість переглядів: 15

Травень віщує сонце,

Дзвоник луна крилато,

Дивиться у віконце –

Школам дарує свято.

 

Десь на очах сльозина,

Музика лине краєм –

Кожна шкільна родина

Нині дітей вітає!

 

Любі діти! Шановні батьки!

Дорогі колеги!

 

     У кожному куточку нашої України в останні травневі дні традиційно лунають шкільні дзвоники, сповіщаючи про ще один прожитий рік. У ньому були тривоги і радості, усмішки і сльози, невдачі і досягнення. Були однокласники, друзі, наставники. Було те, що не забувається, тішить, гріє, пам’ятається назавжди. Для всіх школярів ще не раз звучатиме голос дзвоника, який кликатиме за парти, а ось випускникам він на шкільному подвір’ї у травні дзвенить востаннє, але не прощається, а сповіщає: «Приходьте! Я, вчителі, школа чекаємо вас! Ви тільки будьте здоровими, щасливими, добрими!».

     Із тривогою та надією дивитимуться на вас наставники, з великою любовю і благословенням батьки. Памятайте про це і не зраджуйте їх сподіванням.

    Особливим для усіх став цей рік. Загартував? Насторожив? Закцентував на основному: берегти здоровя, формувати в собі наполегливість, цілеспрямованість, вірити в успіх!

    Бажаємо всім радості, усмішок, затишку, здійснення мрій! Процвітання нашому Луцьку, рідній Волині, Україні! Миру, чистого неба, світла і достатку!

 

З повагою Зіновія Лещенко

та працівники управління освіти

Луцької міської ради


« повернутися

Вхід для адміністратора