A A A K K K
людям з порушенням зору
Департамент освіти Луцької міської ради

У центрі уваги директорів шкіл і позашкільних установ – створення нового освітнього простору закладу

Дата: 22.02.2021 10:13
Кількість переглядів: 2

      12  лютого 2021 року  на базі ЗЗСО №22 відбувся семінар-практикум керівників закладів освіти на тему «Створення нового освітнього простору як обов’язкова умова інноваційного розвитку закладу».

      Про перспективи розвитку закладів загальної середньої  освіти міста Луцька у світлі сучасних реформувань розповіла начальник управління освіти  Луцької міської ради Зіновія Лещенко, яка розпочала роботу семінару.

     Про створення нового освітнього простору як обов’язкової умови інноваційного розвитку закладу та  актуальність порушеної проблеми на сучасному етапі розвитку освіти поінформувала   Лариса Кучер,  директор  ЗЗСО №22.

    Учасники семінару  мали можливість ознайомитися із реалізацією моделювання нового освітнього простору НУШ безпосередньо у закладі, відвідавши  тематичні заняття педагогів школи.

     До уваги присутніх було запропоновано і ознайомлення із майстерками «Лабораторія творчого задуму»,  під час яких учителі, які готували засідання, демонстрували системний підхід, взаємодію всіх учасників освітнього процесу, чіткість і узгодженість педагогічної, психолого-педагогічної, інформаційної та організаційної діяльності.

     Також директори відвідали «Проєктну майстерню», де  члени адміністрації закладу на нараді при директору обговорювали можливість реалізації майбутніх  проєктних задумів щодо облаштування внутрішнього двора школи.

      Підбиваючи підсумки семінару, керівники закладів освіти обмінялися враженнями, висловили свої міркування щодо важливості виважених  управлінських підходів у створенні освітнього простору у закладі освіти відповідно до викликів і вимог сьогодення.



« повернутися

Вхід для адміністратора