A A A K K K
людям з порушенням зору
Департамент освіти Луцької міської ради

Дорогі діти, педагоги, батьки!

Дата: 01.09.2021 07:33
Кількість переглядів: 9

      Ранок першого вересневого дня сповнюється мелодійними звуками шкільного дзвоника, вулиці нашого міста розквітають від дитячого щебету, усмішок дорослих та чарівної хуртовини осінніх айстр. Душевний щем, хвилювання і радість переплелися разом – це наш Луцьк, наша держава зустрічають справжнє свято, яке стало символом нових ініціатив та прагнень до розвитку, мудрості, – Свято знань! Розпочинається новий навчальний рік, який знаменує відкриття цікавої і нелегкої дороги до знань. Особливим і, безперечно, визначальним у житті  стане цей рік для першокласників, які, тримаючись за батьківську та вчительську руки, вперше ступлять на незвіданий шлях. Важливим він буде і для одинадцятикласників, яким по завершенню навчання доведеться обирати свій професійний шлях. Нехай цей навчальний рік принесе гарний настрій у  кожне серце, кожен заклад освіти і кожну родину, додасть упевненості у власних силах, цілеспрямованості, наполегливості у досягненні омріяної мети!

     Із усією теплотою серця висловлюю слова вдячності за наполегливість, щоденну і напружену працю педагогам, які  щедро діляться знаннями, виховують молоде покоління свідомих громадян, справжніх патріотів нашої України, та батькам – за розуміння, підтримку, що є запорукою  визначних успіхів школярів.

      У цей світлий день щиро вітаю із прекрасним вересневим святом – Днем знань, який відкриває світ пізнання та сходження до одвічних джерел мудрості!  Зичу всім миру, злагоди. Бажаю школярам підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти успіхів! Нехай ваші здібності, наполегливість  допомагають справлятися із викликами життя і стануть запорукою здобутків у дорослому житті!

        Із Першовереснем!

З повагою директор департаменту

 освіти Луцької міської ради

Віталій Бондар


« повернутися

Вхід для адміністратора